Ga naar de inhoud

Bar- en bedieningsmedewerkers

Bienvenue levert bar- en bedieningsmedewerkers voor elk soort horeca-opdrachten. Wij hebben barpersoneel dat u entertaint tijdens feesten of bedieningsmedewerkers ‘strak in pak’ voor uw zakelijke receptie. Gastvrijheid, service en persoonlijke aandacht staat bij iedere medewerker van Bienvenue hoog in het vaandel.

Onze medewerkers hebben liefde en passie voor de horeca en vallen op door het enthousiasme en hun voorkomendheid. Het ‘hollen en stilstaan’ is voor hen niet vreemd, zij hebben een positieve instelling en bijbehorende energie.

Geheel afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, biedt Bienvenue u de geschikte bar- of bedieningsmedewerker. Ons bestand kent een verscheidenheid aan horecapersoneel.

Bar- en bedieningsmedewerkers

U zoekt servicegericht en flexibel personeel bij horeca, evenementen en catering opdrachten? Wanneer u ons een beeld schetst van uw horecagelegenheid of evenement, zoekt Bienvenue Hospitality de ideale medewerker voor u. Al onze medewerkers zijn ervaren en velen hebben hun eigen specialiteit. Zelfstandig werken en klantvriendelijkheid geldt bij al ons horecapersoneel als eerste prioriteit. Bar- en bedieningsmedewerkers die via Bienvenue ingezet worden, zijn getraind, kennen de regels omtrent hygiënisch werken en hebben allen service- en gastgerichte aanpak.

Bienvenue Hospitality staat voor een kwalitatieve dienstverlening. Wij werken met goed geselecteerde, bekwame, representatieve en vriendelijke bar- en bedieningsmedewerkers. Aan de hand van de wensen en behoeften van onze opdrachtgever instrueren wij onze medewerkers altijd vooraf, zodat zij direct van waarde zijn in uw organisatie. Afhankelijk van uw wensen (zoals de stijl en uitstraling van uw evenement) zijn onze medewerkers altijd standaard gekleed in een zwarte pantalon of rok en een witte blouse. En natuurlijk gaan onze cateringmedewerkers altijd goed geïnformeerd en met een duidelijke briefing op pad.

Bienvenue Hospitality werkt samen met Toppers Professionals, UitzendKrachtig en FreeJobz. Daardoor hebben wij een dekking over heel Nederland en kunnen we medewerkers ‘lenen’ uit de pool van onze collega’s, voor op die momenten dat u daar behoefte aan heeft.

Wenst u een offerte te ontvangen? Wij proberen binnen twee uur een prijsopgave aan u te verzenden.

  Naam:

  t.a.v.

  Contactgegevens:

  Dienst(en):

  Aantal personen:

  Soort dienst:

  Voorkeursdatum:

  Vragen en/of opmerkingen