Ga naar de inhoud

PAYROLL

Payroll iets voor u? Goede medewerkers zijn het kapitaal van uw bedrijf. U wilt alles goed en zorgvuldig voor hen geregeld hebben. Maar u wilt niet die administratieve rompslomp en continue actueel hoeven zijn van alle veranderingen in wet- en regelgeving. Payrollling biedt ondernemers veel flexibiliteit en veel tijd die dan besteed kan worden aan het eigenlijke werk; het ondernemen.

Bij payrolling geeft u de verantwoordelijkheid voor het werkgeverschap uit handen, en komt de medewerker in dienst van de payroll maatschappij. De payrollmaatschappij neemt de personeelsadministratie over en zorgt voor salarisbetaling, vakantiegelden, declaraties, afdracht van sociale lasten, contracten en indien wenselijk en nodig de pensioenen.

Bienvenue neemt deze zorgen van u over en neemt uw medewerkers ‘op papier’ in dienst. Hiermee wordt zij de juridische werkgever. Daardoor zijn de meeste werkgeversrisico’s afgedekt en heeft u geen omkijken meer naar de administratie rondom uw medewerkers.

U werft uw eigen medewerkers, maakt afspraken over de beloning en meldt vervolgens uw medewerker aan bij Bienvenue. U kunt zich weer volledig richten op uw eigen werk het ondernemen en het laten groeien van uw bedrijf. U ontvangt van de payrollmaatschappij maandelijks heldere en duidelijke overzichten en natuurlijk ook een factuur.

Bienvenue Hospitality, Toppers Professionals, UitzendKrachtig en FreeJobz werken samen in payrolling en hebben deze activiteit ondergebracht bij De Nederlandse Payroll Maatschappij.

Wij denken graag mee over het inzetten van uw horecapersoneel door middel van payrolling. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.