Ga naar de inhoud

Evenementenmedewerkers

Evenementenmedewerkers inhuren?

Evenementenmedewerkers kunt u flexibel inhuren. Professioneel horecapersoneel dat het verschil maakt zodat uw bezoekers een onvergetelijke dag gaan beleven. Bienvenue is een gespecialiseerd dienstverlener in het aanbieden van flexibel en servicegerichte medewerkers.

Onze medewerkers worden veelal ingezet als barpersoneel, runners, gastvrouw of gastheer om tekorten aan bedienend personeel binnen korte termijn op te vangen en aan te vullen. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van voldoende vaardige medewerkers ter ondersteuning bij uw evenementen, feesten en partijen waardoor de zorg met betrekking tot een tekort aan evenementenmedewerkers volledig verleden tijd is.

Evenementenmedewerkers

Bienvenue levert altijd vakkundig horecapersoneel waarbij betrokkenheid tot de klant voor op staat! Ons evenementenpersoneel is overal volledig inzetbaar en hebben veel ervaring. Een grote groep hardwerkende medewerkers, met de nodige horeca-ervaring en altijd met passie voor gastvrijheid, uw gastvrijheid. Al onze medewerkers hebben gemeen dat ze klantgericht en uitermate vriendelijk zijn.

Bienvenue Hospitality staat voor een kwalitatieve dienstverlening. Wij werken met goed geselecteerde, bekwame, representatieve en vriendelijke evenementenmedewerkers. Aan de hand van de wensen en behoeften van onze opdrachtgever instrueren wij onze medewerkers altijd vooraf, zodat zij direct van waarde zijn in uw organisatie. Afhankelijk van uw wensen (zoals de stijl en uitstraling van uw evenement) zijn onze medewerkers altijd standaard gekleed in een zwarte pantalon of rok en een witte blouse. En natuurlijk gaan onze evenementenmedewerkers altijd goed geïnformeerd en met een duidelijke briefing op pad.

Bienvenue Hospitality werkt samen met Toppers Professionals, UitzendKrachtig en FreeJobz. Daardoor hebben wij een dekking over heel Nederland en kunnen we medewerkers ‘lenen’ uit de pool van onze collega’s, voor op die momenten dat u daar behoefte aan heeft.

Evenementenmedewerkers inhuren? Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

  Naam:

  t.a.v.

  Contactgegevens:

  Dienst(en):

  Aantal personen:

  Soort dienst:

  Voorkeursdatum:

  Vragen en/of opmerkingen