Ga naar de inhoud

Horecapersoneel

Horecapersoneel

Bienvenue selecteert zelf haar horecapersoneel. Veel van onze medewerkers hebben een horeca-opleiding of zijn daar mee bezig.

Nieuwe kandidaten melden zich aan via het online het inschrijfformulier. Hier volgt de eerste selectie. Bij goed bevinden wordt de kandidaat uitgenodigd voor een intake gesprek. Bij deze intake worden de aspiranten gevraagd, naar hun capaciteiten, achtergrond, mentaliteit, werkervaring en vragen wij hen iets over zichzelf te vertellen. Als wij merken dat de horeca iets is voor de kandidaat dan wordt men ingeschreven bij Bienvenue Hospitality.

Iedereen krijgt van Bienvenue een interne training.

Een ding staat bij ons horeca projectbureau voorop; het leveren van vakkundig horecapersoneel. De werkzaamheden zijn uiteenlopend. Bienvenue zendt ‘horeca Toppers’ uit in de functies;

  • barmedewerker
  • bedieningsmedewerker
  • barpersoneel
  • keukenmedewerkers
  • all round medewerker.

Je wilt aan de slag als barman of barvrouw

Werk je graag in de horeca, ben je representatief en heb je ervaring als barman of barvrouw? Dan heeft Bienvenue Hospitality mogelijk interessant werk voor je. Schrijf je in op ons aanmeldformulier.

Tijdens een intakegesprek praten we graag over je kwaliteiten, ambities en wat je voor Bienvenue kunt betekenen. Uiteraard nemen we ook onze werkwijze en het werkaanbod met je door.

Voldoe jij aan onze mentaliteit en heb je zin om te gaan werken bij hét horeca projectbureau van Maastricht, schrijf je dan hier in!

Bienvenue en tot snel!