Ga naar de inhoud

Colofon – Bienvenue Hospitality

Horeca personeel. Welkom bij Bienvenue Hospitality uit Maastricht, hét totaalconcept bij de bemiddeling van horeca personeel. Bent u op zoek naar geschikt en enthousiast horecapersoneel, bedieningsmedewerkers, of keukenpersoneel, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bienvenue is erop gericht om 24/7 kwalitatief goed horeca personeel te leveren. In 10 jaar tijd zijn we erin geslaagd om uit te groeien tot een toonaangevend horeca projectbureau met een uitgebreid netwerk van cliënten van niveau. Bienvenue staat voor persoonlijk contact en korte lijnen en dat werkt! Informatie? Bel ons (043) 204 11 97 of stuur ons een e-mail. Wij reageren direct.

HORECA PERSONEEL

Het is tegenwoordig erg lastig om gekwalificeerd- en enthousiast horecapersoneel te vinden. Dat ondervinden wij als horeca projectbureau ook. Maar toch lukt het ons, keer op keer, om een sterk professioneel en servicegericht team samen te stellen om op evenementen verschillende diensten te verzorgen.

PROFESSIONEEL

Als professioneel horeca projectbureau zijn wij van mening dat wij onze klanten alleen van goede service kunnen voorzien wanneer ons horeca personeel hiertoe geschikt is. Om bij u en uw bezoekers een glimlach op het gezicht te brengen, kunt u er van uit gaan dat al ons horeca personeel enthousiast en servicegericht is ingesteld.

PROJECTBUREAU

Bienvenue Hospitality is een full-service horeca projectbureau. Wij leveren als hét horeca projectbureau van Maastricht, personeel voor de hospitality-branche, van afwassers tot bladlopers en van catering tot het organiseren van evenementen.

Horeca personeel in MAASTRICHT maar ook…

Wij zijn als horeca projectbureau opgericht in Maastricht, ons werkgebied is Zuid Nederland maar hebben ook vestigingen in Amsterdam, Arnhem, Doetinchem, Nijmegen en Utrecht.

 

Bienvenue is hét Maastrichts projectbureau. Bienvenue is een snelgroeiende en dynamische organisatie dat zich specialiseert in het ondersteunen van de hospitalitybranche. Bienvenue is een creatief, full-service projectbureau dat bedrijven tijdens events, horeca en mobiliteit 24/7h ondersteunt. Bienvenue denkt in efficiënte oplossingen en neemt vraagstukken uit handen. Bienvenue werkt vrijwel volledig digitaal, is 24/7 bereikbaar, schakelt sneller dan de status quo, selecteert op arbeidsethos en biedt hoge kwaliteit. Dat geeft het werken met Bienvenue een frisse belevenis.

Direct contact?

DISCLAIMER

Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van onze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die op onze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. De informatie op onze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen ter allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijke beschermde werken of andere in onze websites opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder (schriftelijke) toestemming van Bienvenue Hospitality.

Wij kunnen er niet voor instaan dat de informatie op onze website geschikt is voor het doel waarvoor de informatie door u wordt geraadpleegd. Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in een staat waarin deze zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Wij sluiten alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van onze website, of met de tijdelijke onmogelijkheid om onze website te kunnen raadplegen. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van onze website verkregen is.

BienvenueHospitality behoudt zich het recht voor deze disclaimer te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf te wijzigen.

Privacy Verklaring

Persoonlijke informatie
U kunt onze website bezoeken zonder dat u ons meedeelt wie u bent en zonder dat u daarvoor persoonlijke gegevens moet vrijgeven. Er bestaat echter de mogelijkheid dat wij voor specifieke doeleinden informatie van u nodig hebben, zoals bijvoorbeeld naam en adres. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.

Als u besluit ons of onze zakelijke partners de persoonlijke informatie te verstrekken die zij nodig hebben – om met u te corresponderen bijvoorbeeld – zullen wij u zomogelijk laten weten op welke manier deze informatie zal worden gebruikt. Wanneer u aangeeft dat die informatie niet mag worden gebruikt als basis voor verder contact, respecteren wij dat.

Beveiliging en kwaliteit van de informatie
Onze bedoeling is de kwaliteit en integriteit van de persoonlijke informatie te bewaken. Aanvragen van gebruikers voor het aanpassen of verwijderen van persoonlijke informatie zullen zo snel mogelijk worden behandeld.

Links naar andere sites
Onze website bevat links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites of voor de privacybescherming op die websites.

Bienvenu Hospitality behoudt zich het recht voor deze Privacy Verklaring ter allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf te wijzigen.


Colofon – Bienvenue Hospitality.

Webredactie Bienvenue Hospitality: Leo ten Have

Webdesign: Nicole Opgenoort

Marketing: Emmy Arentsen

Concept en ontwerp: Leo ten Have creatieve communicatie

Contact Bienvenue Hospitality.

© 2023 Bienvenue BVN1701