Ga naar de inhoud

Cateringmedewerkers

Cateringmedewerkers

Bent u op zoek naar (tijdelijk) bekwame cateringmedewerkers? Bienvenue Hospitality is jarenlang gespecialiseerd in het uitzenden van ervaren personeel. Tijdelijk- of vast, fulltime- of parttime, Bienvenue heeft altijd de juiste medewerker voor u beschikbaar.

De vraag naar cateringmedewerkers is sterk wisselend, het is vaak hollen of stilstaan. Om deze pieken en dalen op te vangen, heeft Bienvenue uitgebreide pool samengesteld. In ons bestand met ervaren medewerkers zit altijd een geschikte cateringmedewerker die uw (tijdelijke) personeelsprobleem kan oplossen. Flexibel, handig, kostenbesparend!

Bienvenue Hospitality werkt samen met Toppers Professionals, UitzendKrachtig en FreeJobz Daardoor hebben wij een dekking over heet Nederland en kunnen we medewerkers ‘lenen’ van onze collega’s voor op die momenten dat u daar behoefte aan heeft.

Een cateringmedewerker ondersteunt de horeca tijdens evenementen en kan op verschillende locaties worden ingezet, denk daarbij aan (bedrijfs)restaurants, kantoren, horecagelegenheden, sportevenementen, en business-bijeenkomsten of privéfeesten.

Onze cateringmedewerker zijn erg veelzijdig daardoor kunt u hen op verschillende posities inzetten; achter de bar, als bladloper, voor het uitserveren, voor het assisteren bij buffetten, bij de garderobe etc. etc. Ook kunt u onze medewerkers inzetten voor het opzetten en afbouwen vóór en na het evenement.

Bienvenue Hospitality staat voor een kwalitatieve dienstverlening. Wij werken goed geselecteerde, bekwame, representatieve en vriendelijke cateringmedewerkers. Aan de hand van de wensen en behoeften van onze opdrachtgever instrueren wij onze cateringmedewerkers altijd vooraf, zodat zij direct van waarde zijn in uw organisatie. Afhankelijk van uw wensen (zoals de stijl en uitstraling van uw evenement) zijn onze medewerkers altijd standaard gekleed in een zwarte pantalon of rok en een witte blouse. En natuurlijk gaan onze cateringmedewerkers altijd goed geïnformeerd en met een duidelijke briefing op pad.

Cateringmedewerkers inhuren? Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

  Naam:

  t.a.v.

  Contactgegevens:

  Dienst(en):

  Aantal personen:

  Soort dienst:

  Voorkeursdatum:

  Vragen en/of opmerkingen