Ga naar de inhoud

OVER ONS

Bienvenue is hét full service horeca projectbureau van Maastricht. Het is tegenwoordig erg lastig om gekwalificeerd- en enthousiast horecapersoneel te vinden. Dat ondervinden wij als horeca projectbureau ook. Maar toch lukt het ons, keer op keer, om een sterk professioneel en servicegericht team samen te stellen om voor horeca, evenementen en catering opdrachten verschillende diensten te verzorgen.

Als professioneel horeca-projectbureau zijn wij van mening dat wij onze klanten alleen van goede service kunnen voorzien wanneer ons horeca-personeel hiertoe geschikt is. Om bij u en uw bezoekers een glimlach op het gezicht te brengen, kunt u er van uit gaan dat al ons horeca-personeel enthousiast en servicegericht is ingesteld.

Wij selecteren onze mensen allereerst op uitstraling, inzet en flexibiliteit. Dan pas kijken we naar diploma’s en opleidingen. Deze aanpak heeft inmiddels zijn waarde bewezen. Uiteraard worden de mensen van ons team opgeleid om de kneepjes van het vak snel en kundig onder de knie te krijgen.

Doordat wij regelmatig zelf op locatie de handen uit de mouwen steken, blijven wij feeling houden met onze mensen.

Inmiddels zijn wij gezegend met een vast team van jonge, enthousiaste oproepkrachten die telkens weer met passie en plezier hun werk uitoefenen. Voor u dé garantie dat de met zorg op gebouwde reputatie van uw bedrijf intact blijft.

Bienvenue is als horeca projectbureau gestart in Maastricht maar werken ook in andere delen van Zuid-Nederland. Bienvenue is onderdeel van Toppers Professionals met vestiging Doetinchem, AmsterdamArnhem, Nijmegen en Utrecht.

Bent u geïnteresseerd geraakt en wilt u de mogelijkheden van Bienvenue wilt u van ons wel eens horen wat wij u kunnen bieden? Maak dan een vrijblijvende afspraak, telefoon (043) 204 11 97. Wij zijn graag bereid onder het genot van een kop koffie onze werkwijze met u door te spreken en (graag) voor u een offerte uit te brengen.