Ga naar de inhoud

Promoteams

Promoteams

Promoteams komen in actie tijdens beurzen, events en daar waar u uw doelgroep wil benaderen. Door promoteams samen te stellen uit personen uit uw doelgroep is het voor hen gemakkelijker om een dialoog aan te gaan met deze doelgroep. Een promoteam is een krachtig middel om een merk te presenteren. Vooral bij jonge consumenten laten promoteams een grote impact achter.

Het promoteam kan bestaan uit representatieve- en aantrekkelijke girls en boys die over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikken. Voorafgaande aan de actie krijgt het promoteam een speciale instructie waardoor ze de juiste attitude uitstralen om uw doelgroep op een positieve manier met u te laten kennismaken.

Beursmedewerkers

Door het inzetten van beursmedewerkers krijgt de consument uw proefproduct of sample daadwerkelijk in handen. De samples worden uitgedeeld aan de door u vooraf geselecteerde doelgroep. Zij kunnen uw product zien, proeven, voelen, ruiken. Beursmedewerkers creëren een positieve uitstraling rond uw product en elke keer wanneer de consument uw product terug ziet, zal men hieraan denken.

De beursmedewerkers van Bienvenue zijn de ideale ambassadeurs om uw productpromotie, verkoopdemonstratie, sampling- of flyeractie te doen slagen. Doordat Bienvenue uitsluitend werkt met gedreven medewerkers weten ze uw product altijd effectief onder de aandacht van uw doelgroep te brengen.

Tijdens de beurs staat u in direct contact met de projectleider die de coördinatie met de verschillende beursmedewerkers strak in handen heeft.  Zo kunt u tussentijds bijsturen voor een optimaal resultaat van uw promotie-actie.

Bienvenue Hospitality werkt samen met Toppers Professionals, UitzendKrachtig en FreeJobz Daardoor hebben wij een dekking over heet Nederland en kunnen we medewerkers ‘lenen’ van onze collega’s voor op die momenten dat u daar behoefte aan heeft.

Promoteams inhuren? Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

  Naam:

  t.a.v.

  Contactgegevens:

  Dienst(en):

  Aantal personen:

  Soort dienst:

  Voorkeursdatum:

  Vragen en/of opmerkingen