Meteen naar de inhoud

Keukenmedewerker

Keukenmedewerker, wat houdt dat in?

Keukenmedewerker. Je werkt in de keuken van een restaurant, traiteur of grootkeuken en helpt de kok bij de bereidingen. Mogelijke taken:

  • het voorbereiden van gerechten: wassen, schillen, koken van groenten en fruit en maakt garnituren
  • het helpen van de kok bij het bereiden van gerechten
  • het ervoor zorgen dat de keuken netjes en schoon blijft
  • het afwassen en opslaan en bewaren van de voedingsmiddelen
  • het bestellen van de inkoop (goederen), het helpen bij het lossen en de controle van de geleverde kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd geraakt en je bent op zoek naar een uitdagende baan? Schrijf je in onze database Toppers Beheer en Bienvenue Hospitality reageert op jouw inschrijving.

(Toppers Beheer is de online planner van Bienvenue Hospitality. Vanuit deze database wordt je benaderd).

 

BIENVENUE 2023