Ga naar de inhoud

24 / 7 Horecapersoneel bij Bienvenue

  • door

Horecapersoneel: enthousiast personeel dat vakkundig wordt opgeleid24/7 horecapersoneel

Bienvenue Hospitality is hét projectbureau gespecialiseerd in het uitzenden van horecapersoneel. Het onderscheid met andere uitzendbureaus is dat Bienvenue 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar is voor haar opdrachtgevers.

Bienvenue Hospitality is onderdeel van Toppers Professionals en is voornamelijk actief in Maastricht, Sittard, Eindhoven maar ook in Rotterdam. Toppers Professionals is vooral actief boven de rivieren, namelijk in Amsterdam, Arnhem, Doetinchem, Nijmegen en Utrecht.

Bienvenue zendt horecapersoneel uit voor particuliere en zakelijke bijeenkomsten en op kleine- en grote evenementen ten zuiden van Nederland. De functies van onze medewerkers zijn uiteenlopend: van bar-, bedieningspersoneel tot keuken-, en allround medewerkers. Daarnaast beschikt ons ruime personeelsbestand ook over promoteams en chauffeurs.

De directie en het gehele kantoorteam van Bienvenue Hospitality heeft een hotelschool achtergrond. Het is daarom vanzelfsprekend voor Bienvenue om haar personeel vakkundige trainingen te geven. Wij weten hoe fijn het kan zijn om te kunnen voldoen aan de benodigde bezetting met vakkundig en efficiënt personeel. Enthousiasme en flexibiliteit staan bij Bienvenue voorop, de rest leren wij ons personeel graag bij door middel van trainingen.

U wilt graag meer informatie ontvangen? Vraag hier geheel vrijblijvend een offerte aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.